TIDEN FLYR AVGÅRDE (Martine Noraberg)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

TIDEN FLYR AVGÅRDE

Heihei, jeg tente å skrive en kjapp oppdatering til dere nå før jeg starter på leksene mine, siden ganske mange har sakt at jeg burde ha en oppdatering snart. Jeg kom hjem fra skolen rundt halv fem, så klokken fem gikk jeg og Lea til stranden for å ta bilder av solnedgangen, men den var dessverre ikke så fin idag, så vi skal prøve igjen imorgen. Vi tenkte også å jogge sammen idag, men siden vi er ganske slitene fra gymmen idag og fra zumbaen igår kveld droppet vi det og tok heller en gåtur rundt her på øya etter vi så på solnedgangen. 

Dagene går utrolig fort nå for tiden, og det er bare 18 uker til jeg er hjemme i Norge igjen!! Tiden går utrolig fort! Ukene bare flyr forbi, vi sier alltid til hverandre på mandager "ååå, skulle ønske det var fredag imorgen" og uken går så fort så vi føler det er fredag hele tiden. Ukedagen frem til jul var ganske kjedelige for jeg følte jeg var ganske lost her i Shoreham "så" langt fra mine venner, men nå som Lea også bor her på stranda finner vi på utrolig mye gøy med hverandre etter skolen, og på bussen! Jeg pleide å ta bussen 50 minutter hver vei til skolen fleste av dagene alene, men nå er hun med meg hele veien, haha. 

Imorgen har vi half term/vinterferie, jeg har ikke så mange planer egentlig bortsett fra skolearbeid, jogge, være med venner, slappe av, gjøre alt jeg kan før mocks som starter i slutten av måneden. Jeg må få over D i både matte og psykologi for å være klar til eksamene i Mai og Juni. Jeg har også fått mine eksamens datoer nå, jeg skal ha psykologi 16. Mai og 23. Mai, matte 26. Mai og 9.Juni. Mens fotografi eksamen har jeg nå, den varer i 8 uker, hvor jeg har fått temaer jeg skal følge, som jeg skal levere uken før påske. Jeg skal også ha eksamen i tysk, som består av en snakke del, en skriftlig del og en lytte del, men den datoen er ikke satt enda.

Så nå skal jeg først gjøre litt fotografi, så tysk. Imorgen starter jeg også dagen med 4 fritimer, så jeg har god til å gjøre skolearbeid da også. 

Her kommer litt bilder fra den siste tiden.

- Martine


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta