VINTERFERIE II (Martine Noraberg)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

VINTERFERIE II

Vinterferien har gått utrolig fort, det er rart å tenke på at jeg har hatt 1 uke fri allerede. Jeg har fått sett mange venner og gjort mye gøy, men jeg har ikke fått gjort så mye skolearbeid som jeg håpet jeg skulle få tid til, haha. 

På mandag jogget jeg og Lea sammen på morgenen og var sammen litt på formidagen, etter det gikk jeg ut for å ta bilder av solnedgangen til min fotografi eksamen. Tirsdag jogget jeg en runde rundt her på øyen på morgenen, deretter gjorde jeg litt fotografi lekser, så kom Oda, familiens tidligere Norske utvekslingselev på besøk, det var koselig! På kvelden kom Eleonore hit til Shoreham til meg og Lea fordi det var så fint vær, vi kjøpte oss is og gikk langs stranden og nøt det fine været. Når solnedgangen var ferdig gikk vi alle tre hjem til meg. Onsdag måtte jeg og Lea på skolen for å ha ekstra matte med læreren våres, så vi gjorde matte fra 9 - 12. Etter det tok vi bussen til Brighton for å treffe ett par venner. Vi gikk da først på et matsted for å spise lunsj, deretter gikk vi litt rundt så gikk vi på en cafe for te og kake. Så reiste jeg og Lea hjem igjen fordi vi skulle på zumba klokken 6, det er utrolig gøy! Torsdag jogget jeg en runde på morgenen før jeg reiste til Lea. Vi hadde egentlig planlagt å gjøre lekser ilag, men vi fikk ikke gjort så mye skolearbeid, haha. Vi gikk heller ut på trompolinen henner, gikk en tur med hunden til familien hennes og gikk til Shoreham for å spise lunsj. Når jeg kom hjem på kvelden var vertsbror sine barn her, så jeg koste meg med dem når jeg kom hjem. På lørdag reiste jeg til Brighton rundt klokken 10 fordi vi skulle møte våres nye kontaktperson på Starbucks rundt klokken 12. Det var hyggelig å treffe hun og å treffe de andre utvekslingselevene igjen. Etter det gikk jeg, Lea, Kiia, Capucine og Florian til Nandos for å spise lunsj. Etter det gikk vi litt rundt på kjøpesenteret. 

Idag har det vært visning her på huset, så jeg fikk med meg Lea ut for å jogge ganske tidlig idag, så nå har jeg planer om å få gjort litt psykologi, fordi senere idag skal jeg finne på noe med Lea og Kiia. 

Idag kommer også Gunvor og Helene hit til Brighton, men de kommer ikke før ganske sent ikveld, men imorgen skal vi tilbringe hele dagen sammen, jeg gleder meg utrolig mye!!      

- Martine

#utveksling   • 20.02.2016 kl.16:16
    Mange fine bilder du har her og så flink du er som klarer å jogge så ofte :) Stå på og god helg!    Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta